Vilka vi är

Vi är ett Singapore baserat företag specialiserat på tillverkning och distribution av premiumkvalitativa väderbeständiga korrugerade papperspallar tillverkade exakta krav från ledande tillverkare och exportörer i Singapore och Asien och Stillahavsområdet. Vårt brett nätverk av kunder omfattar många branschledare från elektronik-, läkemedels-, livsmedels- och logistikindustrin. Tidigare drev vi coverbandet Wonderrock som specialicerade sig på spela covers i Göteborg.

Våra företagsmål
Vi strävar efter att skapa varma och meningsfulla långsiktiga relationer med multinationella företag, små och medelstora företag som vi tror är i idealisk position att spela en avgörande roll för att skydda vår miljö genom att uppmuntra utbyte av träpallar med miljövänliga väderbeständiga papperspallar gjorda av återvinningsbara material som skulle spara värdefulla naturresurser för kommande generationer. Vi har tagit hjälp av en seobyrå i Stockholm för att denna sida ska synas när man söker på oss.

Uppdragsbeskrivning
Att hjälpa våra kunder att uppnå de lägsta fraktkostnaderna och förbättra sin konkurrensförmåga utan att skada miljön genom att tillhandahålla högkvalitativa korrugerade papperspallar till lägsta priser.

Välj mellan olika mönster för kostnadseffektiv frakt
Vi designar och levererar endast högkvalitativa produkter till våra värderade kunder. Vårt högt engagerade team av erfarna tekniker och marknadsförare kommer att analysera ditt nuvarande förpackningssystem för ytterligare förbättringar. Vi utformar och utvecklar ständigt nya modeller av förpackningar som innehåller dessa förbättringar vilket leder till betydande kostnadsreduktioner i frakt och totala materialhanteringskostnader. Pallprover kommer att lånas för din testning och utvärdering utan kostnad för dig.